Integratieve coaching en therapie

Soms voelt het zo, maar een hulpvraag hoeft niet vreselijk zwaar te zijn. Je bent ergens naar op zoek, iets loopt niet lekker en je wilt dat aanpakken. Het helpt om iemand erbij te vragen voor een frisse, objectieve kijk op de zaak. Als coach of therapeut faciliteer ik jouw ontdekkingstocht. Ik zie het als mijn taak om naast je te lopen, uitzichtspunten met je te delen en om mee te bewegen. Totdat jij weer de baas wordt over je binnenwereld.  Ik denk en voel graag met je mee. Ik kijk naar wat er in de weg zit. Maar jij bent degene die bepaalt waar je heen wilt en degene die aan de slag gaat.

Ik ben afgestudeerd coach. Momenteel ben ik nog in opleiding als Integratieve therapeut bij Groundwork en werk onder supervisie.

Wat betekent integratief?

De integratieve benadering is een holistische benadering die niet alleen rekening houdt met jouw probleem, maar ook met wie jij bent als persoon. In plaats van alleen naar je klacht te kijken, kijk ik met een integratieve blik ook naar je krachten. Op basis daarvan en gebruikmakend van verschillende stromingen in de psychologie, stel ik een op maat gemaakt behandelplan samen.

Hoe verloopt zo'n traject?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, besteden we een aantal sessies aan wat jij veranderd wil zien.
We stellen jouw doelen vast, want jij bepaalt waar jij heen wilt. 

Of het coaching of therapie wordt, hangt van je vraag af. Het verschil tussen coaching en therapie is niet zwart wit. Kort door de bocht, therapie gaat dieper. 

Thema's

Er zijn veel redenen om hulp te zoeken:

  • Je verlangt ernaar om steviger in je schoenen te staan.
  • Je verlangt om je grenzen aan te kunnen geven.
  • Je wil niet meer dat mensen ...

Tarieven

Wat kost het allemaal?

  • coaching
  • therapie

Waar ben ik geregistreerd?