Ik wíl wel veranderen maar ik weet niet hoe!!


In eigen praktijk voor coaching en therapie zie en ervaar ik geregeld, dat het mogelijk is om met Gods hulp, mensen uit hun negatieve patronen te krijgen waar ze jarenlang in onmachtige kringetjes rond hebben gedraaid. En dan bedoel ik niet dat God met één of andere mysterieuze lichtstraal naar je toekomt en alles veranderd. Nee, ik bedoel dat Hij jou, als kind van Hem, kind waarin Hij woont, helpt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces. Hij heeft je rentmeester gemaakt over je eigen ziel en je mag verloren grond in jezelf terugwinnen voor Zijn Koninkrijk.

Ja maar, hoe dan, hoor ik je vragen? Via gesprek, interventies en geduld, zie ik veranderingen optreden zodat mensen weer het stuur over hun eigen leven in handen krijgen.  Het is net als sporten, het vraagt om doorzettingsvermogen. Magische knopjes zijn er niet.


Ik ben integratief coach en therapeut - wat betekent integratief?

De integratieve benadering is een holistische benadering die niet alleen rekening houdt met jouw probleem, maar ook met wie jij bent als persoon. Wellicht ben je ondertussen, het zicht verloren op je pluspunten. Die zijn er echt wel ! In plaats van alleen naar je klacht te kijken, kijk ik met een integratieve blik ook naar je krachten. Op basis daarvan en gebruikmakend van verschillende stromingen in de psychologie, stel ik een op maat gemaakt behandelplan samen.

Hoe verloopt zo'n traject?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, besteden we een aantal sessies aan wat jij wil aanpakken .
We stellen jouw doelen vast, want jij bepaalt waar jij heen wilt. 

Of het coaching of therapie wordt, hangt van je vraag af. Het verschil tussen coaching en therapie is niet zwart wit. Kort door de bocht, therapie gaat dieper. 

"Therapie is hier:
het verkeede imago van je zelf rechtzetten. De grens tussen wat onder je eigen verantwoordelijkheid en wat onder die van anderen valt, weer duidelijk trekken. je eigen identiteit terug vinden: je eigen oren, ogen, hart, geslacht, voeten, oordeel. Zodat je zelf kunt zorgen voor de dingen die je hard nodig hebt en die je vergeefs op een onrechtstreeks manier van je buitenwereld wilde krijgen
." 
Bruno-Paul De Roeck

Thema's

Er zijn veel redenen om hulp te zoeken:

  • Je verlangt naar innerlijke rust
  • Je verlangt om je grenzen aan te kunnen geven.
  • Je wil niet meer dat mensen ...

Tarieven

Wat kost het allemaal?

  • coaching
  • therapie

Waar ben ik geregistreerd?