Wat cliënten over mij zeggen...

"
Toen ik voor het eerste gesprek bij Sue kwam was ik vastgelopen en had geen energie meer. Ik voelde dat ik meer nodig had en wilde ook echt veranderen, maar wist niet hoe. Mijn emoties zaten op slot en ik zat in de overlevingsstand. Bij Sue durfde ik mezelf te zijn, ze heeft een open en rustige houding. Ze neemt de tijd voor je, luistert, blijft doorvragen. Je leert veel over jezelf en waarom je dingen doet of juist niet durft te doen.

Het heeft mij enorm geholpen om weer stabiel te worden, maar ook echt veranderd. Ik durf nu bewust te leven, mijn emoties toe te laten en bewust keuzes te maken. Ook vond ik het erg fijn om samen over het geloof te kunnen praten, dit is een proces wat je niet alleen doet. Hij is erbij en heling komt bij Hem vandaan!"  Laura*, feb 2024

 


"Sinds de traject met Sue is er zón rust over me heen gekomen. Het is een weldaad voor mij"   Maartje*
                                  ------------------------------------------------------------------

"De gesprekken met Sue hebben mij veel geholpen in het afgelopen half jaar. Ik heb handvatten gekregen om met verschillende (oude) gewoontes om te gaan. 
De oefeningen tijdens en tussen de gesprekken wakkerden mijn creativiteit aan en hielpen het proces (be)grijpbaar te maken.
Sue is een fijne, opgewekte coach/therapeut met een open blik die durft door te vragen."
Tanja*
                                  ---------------------------------------------------------------
Bij de start van de therapie samen met Sue de doelen geformuleerd waaraan ik wil werken. Daarna bij elke sessie aan een doel gewerkt, waarbij Sue een passende methode vond om ermee aan de slag te gaan. Mijn doel was om me los te maken van gevoelens die ik vanuit mijn leven opgebouwd heb. Ik voel me nu bevrijd van een aantal zaken die ik met me meedroeg. Ik heb deze samen met Sue bij Jezus neer kunnen leggen. 
Ik heb geleerd wat ik waard ben in Jezus, en kan dit uitdragen. Ik voel me sterker en zekerder. Ik blijf eraan werken, steeds herinneren wat we besproken hebben.
Prijs de Heer en dank je wel Sue!
Clara*

“Dans, Struikel, Sta op en Dans!    

Dit las ik vandaag in een magazine en het deed me direct terugdenken aan de periode waarin ik door Sue ben gecoacht.
Liefdevol, eerlijk, biddend en bij de hand vattend, loslatend… Haar coachingsstijl heeft mij een flinke duw in de goede richting gegeven!
Namelijk: naar Boven, naar mijn hart, naar mijn emoties, naar (erkenning van!) mijn gevoelens, maar vooral: naar Zijn Waarheid over mij!
Struikelend ging ik soms mijn weg, om na een behaalde overwinning weer triomfantelijk op te staan.
Verder worstelend… totdat, na een aantal pijnlijke maar ook helende integratie-oefeningen, ik eindelijk weer kon dansen!
Dans, struikel, sta op en dans; een ritme waarop ik leef, met volle teugen… omdat ik mag zijn en mezelf toestaan te mogen vallen weer durf op te staan en mag dansen in het licht van Zijn waarheid en genade!

Sue, mijn dank is groot!”  Linda*"
                                  ------------------------------------------------------------------                                           Via een goede vriend ben ik bij Sue terecht gekomen. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel en worstelde ik met negatieve gevoelens die ten diepste kwamen uit een diepe angst om niet geliefd te zijn. Sue heeft mij enorm geholpen om dit in beeld te brengen en vervolgens stil te staan bij wat er op zo’n moment gebeurt, waar het vandaan komt en wat op zo’n moment het beste zou kunnen helpen. Door Sue kreeg ik inzicht in patronen die ik mijzelf eigen had gemaakt en zag ik dat ik in plaats van hard te vechten het juist nodig had om me met mijzelf te verbinden en het negatieve gevoel te erkennen. Maria*


Door het proces met Sue heb ik geleerd en gevoeld dat ik geliefd ben, waardoor ik geen angst meer voelde over het aangaan van een relatie met mijn beste vriend. Kortgeleden kon ik vol blijdschap en vrede JA antwoorden toen hij me ten huwelijk vroeg! Heel dankbaar ben ik voor hoe Sue mij in dit proces heeft geholpen. Sue had geduld met me, liet mij het tempo bepalen en durfde me te confronteren. Ze daagde me uit om uit mijn comfort zone te komen en keuzes te maken die me leven geven."

Annemarie*
“Dit traject heeft mij meer zelfvertrouwen opgeleverd, het vermogen om mezelf te zijn, de moed om zelf keuzes te maken en meer initiatief te nemen. Allemaal met als gevolg dat ik met meer plezier en voldoening in het leven sta.” Bert*

“In een rot periode ben ik begonnen aan een coaching traject.
In die tijd was ik ongelukkig, niet helder, was ik ontevreden over mijzelf en zag ik het allemaal niet meer zitten. Gaandeweg de periode van 8 maanden door hulp van de sessies ben ik een hele hoop te weten gekomen over mezelf.
Ik weet nu beter wat mijn sterktes en mijn zwaktes zijn en dat ik hiermee kan dealen.
Het was zeker geen makkelijke periode maar achteraf gezien heb ik mijzelf enorm zien groeien. Ik ben nu veel bewuster van wat er allemaal in mij omgaat qua emoties, en kan ze daardoor beter voelen en verwerken”. Ben*

----------------------------------------------------

“Sue heeft mij geholpen om meer tot mezelf te komen en persoonlijke doelen na te streven. Ze oefent haar vak met liefde en passie uit en is echt bereid om mee te denken, maar ontneemt mij niet de ruimte om zelf na te denken. Sue stelt zich lerend op en staat open voor feedback. Dit zorgt voor een open klimaat, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Voor mij is de coaching zeer helpend geweest; ik heb er echt iets aan gehad.” Marieke*

“Wat ik erg prettig vond was dat ik het gevoel had dat ik gelijk serieus werd genomen met mijn probleem en daarom ook gelijk wist dat zij mij kon helpen met datgene wat mij blokkeerde. Ik vond het fijn dat het opgestelde doel werd aangehouden en af en toe werd geëvalueerd zodat ik ook mijn eigen vooruitgang kon zien en merken. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij erg geholpen om mijn blokkade een soort van vorm te geven. Een vorm op de manier hoe ik er mee om wil gaan en dat het voor mij geen blokkade meer is maar een hulpmiddel” Amanda*

----------------------------------------------------

*Alle namen zijn fictief om de privacy van de cliënten te waarborgen.