Wat cliënten over mij zeggen...

"Sinds de traject met Sue is er zón rust over me heen gekomen. Het is een weldaad voor mij"  
Maartje*
                                  ------------------------------------------------------------------

"De gesprekken met Sue hebben mij veel geholpen in het afgelopen half jaar. Ik heb handvatten gekregen om met verschillende (oude) gewoontes om te gaan. 
De oefeningen tijdens en tussen de gesprekken wakkerden mijn creativiteit aan en hielpen het proces (be)grijpbaar te maken.
Sue is een fijne, opgewekte coach/therapeut met een open blik die durft door te vragen."
Tanja*

---------------------------------------------------------------


“Dans, Struikel, Sta op en Dans!    

Dit las ik vandaag in een magazine en het deed me direct terugdenken aan de periode waarin ik door Sue ben gecoacht.
Liefdevol, eerlijk, biddend en bij de hand vattend, loslatend… Haar coachingsstijl heeft mij een flinke duw in de goede richting gegeven!
Namelijk: naar Boven, naar mijn hart, naar mijn emoties, naar (erkenning van!) mijn gevoelens, maar vooral: naar Zijn Waarheid over mij!
Struikelend ging ik soms mijn weg, om na een behaalde overwinning weer triomfantelijk op te staan.
Verder worstelend… totdat, na een aantal pijnlijke maar ook helende integratie-oefeningen, ik eindelijk weer kon dansen!
Dans, struikel, sta op en dans; een ritme waarop ik leef, met volle teugen… omdat ik mag zijn en mezelf toestaan te mogen vallen weer durf op te staan en mag dansen in het licht van Zijn waarheid en genade!

Sue, mijn dank is groot!”  Linda*

“Dit traject heeft mij meer zelfvertrouwen opgeleverd, het vermogen om mezelf te zijn, de moed om zelf keuzes te maken en meer initiatief te nemen. Allemaal met als gevolg dat ik met meer plezier en voldoening in het leven sta.” Bert*

“In een rot periode ben ik begonnen aan een coaching traject.
In die tijd was ik ongelukkig, niet helder, was ik ontevreden over mijzelf en zag ik het allemaal niet meer zitten. Gaandeweg de periode van 8 maanden door hulp van de sessies ben ik een hele hoop te weten gekomen over mezelf.
Ik weet nu beter wat mijn sterktes en mijn zwaktes zijn en dat ik hiermee kan dealen.
Het was zeker geen makkelijke periode maar achteraf gezien heb ik mijzelf enorm zien groeien. Ik ben nu veel bewuster van wat er allemaal in mij omgaat qua emoties, en kan ze daardoor beter voelen en verwerken”. Ben*

----------------------------------------------------

“Sue heeft mij geholpen om meer tot mezelf te komen en persoonlijke doelen na te streven. Ze oefent haar vak met liefde en passie uit en is echt bereid om mee te denken, maar ontneemt mij niet de ruimte om zelf na te denken. Sue stelt zich lerend op en staat open voor feedback. Dit zorgt voor een open klimaat, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Voor mij is de coaching zeer helpend geweest; ik heb er echt iets aan gehad.” Marieke*

“Wat ik erg prettig vond was dat ik het gevoel had dat ik gelijk serieus werd genomen met mijn probleem en daarom ook gelijk wist dat zij mij kon helpen met datgene wat mij blokkeerde. Ik vond het fijn dat het opgestelde doel werd aangehouden en af en toe werd geëvalueerd zodat ik ook mijn eigen vooruitgang kon zien en merken. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij erg geholpen om mijn blokkade een soort van vorm te geven. Een vorm op de manier hoe ik er mee om wil gaan en dat het voor mij geen blokkade meer is maar een hulpmiddel” Amanda*

----------------------------------------------------

*Alle namen zijn fictief om de privacy van de cliënten te waarborgen.