Iets over mij 

Mijn eigen leven is een reis geweest en zo zie ik het nog. Van de overkant van de Noordzee naar Nederland, niet zo gigantisch ver maar wel een wereld van verschil. Zo kijk ik ook naar het leven, nooit helemaal thuis maar wel op reis, op zoek, een pelgrimstocht, ontdekkend en lerend. Wat zit in mij, wat mag tevoorschijn komen, wat mocht er  zo lang niet zijn? Door mijn studie als Integratief therapeut, ontdek ik  steeds meer wie ik ben en aanvaard dat dit genoeg is. God maakte me zo met een bedoeling.

Wat heb ik gedaan
Naast Engelse literatuur aan de universiteit in Cardiff heb ik pastoraat gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Vervolgens heb ik heel wat jaren cursussen voor Bijbelstudie.net verzorgd. 
Ik zet me graag in voor mensen in relatie tot God en Zijn Koninkrijk. Met dit doel heb ik veel kerk- en conferentiewerk verricht. Ik dacht vooral te weten hoe het zat...
Sinds mijn Groundwork coach opleiding in 2016, begrijp ik dat er meer nodig is dan alleen kennis. Informatie leidt niet tot transformatie.


"Yesterday I was clever so I wanted 
to change the world. 
Today I am wise 
so I am changing myself" 
- Rumi

Wie ik ben

Ik ben trouw, eerlijk, toegewijd en bloedserieus, maar ook laagdrempelig, gezegend met humor, relaxtheid en relativeringsvermogen. Het is een combi die ontspannend werkt.  Geloof, buiten zijn, een ruig kustpad, vogels, gesprekken die ergens over gaan, goede vrienden en Welsh rugby zijn dingen waar ik van geniet. 

Rentmeesterschap is een belangrijk thema voor mij geworden - verantwoordelijkheid leren nemen voor mijn eigen binnenwereld. Het is goed om naar alles wat er is te durven kijken: verstand, emoties en lichaam. Ze hebben alle drie wat te vertellen 
in onze reis naar heelheid in Christus.

Door het werken in mijn tuin, zie ik de principes die God in de schepping gelegd heeft. Het kan niet altijd lente zijn, seizoenen volgen elkaar op. Elk seizoen heeft zijn nut en brengt iets van waarde... ook en juist in een mensenleven.

Ik haal veel voldoening uit cliƫnten die anders vertrekken, dan toen ze arriveerden. Het is dan alsof het seizoen voor hen veranderd is. Nog mooier is dat ze beter in staat zijn om naar de volgende seizoenswisseling te kijken en stand te kunnen houden.


Ik ben getrouwd met Chris. Samen hebben we drie volwassen kinderen en inmiddels, twee kleinkinderen.

English speakers welcome!

As native English speaker, I would be delighted to speak my own lingo with you!
Give me a ring for more information.