Hoe ziet de reis van maart 2023 eruit?


Dag 1:

We reizen met eigen vervoer deze keer. Carpoolen lijkt me handig, maar  wil je zelf heen reizen, is dat ook goed! 
Aankomst tussen 15:30 en 16:00 met thee/koffie en uiteraard Limburgse vlaai!

We verblijven in een groeps-accommodatie, waarbij de slaapkamers gedeeld zullen worden. We zijn ervan overtuigd dat de prachtige locatie en de groepssfeer dit zal compenseren.

Exacte locatie volgt....

Dag 2 en 3:

Elke dag ontbijten we samen. Eitje voor je bakken doe ik graag  en allerlei andere lekkers zal voor je beschikbaar zijn. We maken er in ieder geval een feestje van! Voordat we  wandelend van de omgeving gaan genieten, betrekken we God er bewust bij. De ene dag is dit iets uitgebreider dan de andere wanneer we het thema verder uitdiepen, steeds gericht meer op hart dan hoofd. .

Ergens in de middag komen we terug bij de accommodatie. Je hebt dan tijd voor jezelf. In die tijd ben ik beschikbaar voor jou. Een persoonlijk coaching gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. 

Vervolg dag 2 en 3: 

Rond zes uur zoeken we naar een eetgelegenheid in de buurt. Deze keer proberen we de Limburgse gezelligheid uit. Aan tafel is er gelegenheid om in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Eenmaal weer thuis, heb je tijd voor ontspanning. Voel je vrij om je bij de groep aan te sluiten of juist je eigen plan te trekken. Er is in ieder geval geen programma meer.

Dag 4:

Afsluiten en het huis verlaten voor 10:00.

Prijs : € 225,-

Inbegrepen:
Het bedrag betreft de accommodatie, programma, ontbijt, lunch en eten op de eerste avond. Maaltijden buitenshuis zijn voor eigen rekening. Het gaat om 2x avondeten.


Reis je mee, dan reken je de gezamenlijke brandstofkosten met de chauffeur af.  Hoe dan ook, transport komt goed.

Je bent voor deze reis aangemeld wanneer je een mail gestuurd hebt naar  [email protected]
50,- aanbetaling overgemaakt hebt aan:
S.J. Wierenga-Tucker
Banknr: NL43 ABNA 0553 77 55 02 ovv Limburg 2023, en van mij een bevestigingsmail gekregen hebt.